Ketinė krosnelė "DRU 44 MF"

Aprašymas

DRU
  • A klasė
  • Duplic Air sistema

  • Atitinkantis griežčiausius emisijos reglamentus (Ecodesign 2022).
  • Ketus
  • Švaraus stiklo tecnologija

Nedidelė nuolatinio kūrenimo krosnelė, skirta medienai ir anglims deginti. Ilgas degimo laikas, aukšta degimo temperatūra, neįkaistanti rankena, talpi peleninė, lengvas oro srautų valdymas, didelis stiklas. Dūmo atstūmimas nuo stiklo „Airwash“ sistema.

DRU VERWARMING BV kompanija sėkmingai dirba šildymo sistemų rinkoje jau nuo 1754 metų. Platus ir įvairus asortimentas: dujiniai, elektriniai židiniai, lauko kepsninės bei aukštos kokybės smulkiagrūdžio ketaus krosnelės, jau daugelį metų populiarios ne tik Olandijoje, Anglijoje, Vokietijoje bei kitose Europos šalyse.

Įvertintos ir sertifikuotos pagal DIN EN 13240 normą, krosnelės prilygsta griežčiausiems CO emisijos normoms: mažos kuro sąnaudos, aukštas degimo efektyvumas, bei gera konstrukcija – trigubas oro cirkuliacijos srautas CB (švaraus degimo) ir MF (medis-anglis) degimo sistemoms. Schemoje matome, kaip pirminis oro srautas (1), patenka į degimo kamerą sušyla ir skirstosi į 2 dalis, aušindamas nugarėlę  ir , jau sušilęs, patenka į degimo kamerą ir didina degimo efektyvumą; per dvigubą krosnelės viršų keliauja tolyn bei nustumia dūmus nuo stiklo, besileisdamas žemyn.

Kiti privalumai: Didelė pakrova per krosnelės šoną, neįkaistanti rankena, talpi peleninė, lengvas oro srautų valdymas, didelis stilas, o dėl šios priežasties  – malonus akiai ugnies vaizdas.

DRU krosnelių standartinė spalva yra pilka, tačiau savo interjerui galite pasirinkti net 4 „majolica“ emalės spalvas: dramblio kaulo, pilką, rudą ir žalią. Emaliuotas paviršius yra tvirtas ir lengvai valomas.

Produkto techniniai duomenys

Svoris 80 kg
Šiluminis naudingumas

Galingumas

Dūmtakio skersmuo

Gabaritiniai matmenys PxAxG

Maksimalus malkos ilgis

Išmetamųjų dujų temperatūra

Rekomenduojama minimali kamino trauka

Išmetamųjų dujų masės srautas

CO emisija išmetamosiose dujose (palyginti su 13% O2 )

Dūmtakio pajungimas

Peleninė

*

techniniai parametrai nurodyti kūrenant malkas.

filtras

, , ,

Produkto failai

Teirautis dėl šio produkto